De Hitquiz (muziekquiz)

muziekquiz zwolle

HITQUIZ MUZIEKSHOW!

Heerlijk swingende Feestavond, een feest voor Jong & Oud.

Wij nemen uw gasten mee op een interactieve reis langs de grootste hits van de afgelopen jaren. Eindelijk kunnen we nu eens zien welk team, afdeling of collega de meeste muziekkennis in huis heeft. Een feest voor jong en oud!

Wie heeft het nummer "Think" heeft gezongen of welk nummer begint met " 't Is een kwestie van geduld...'' Druk op de rode knop en zing het allemaal mee! Weer eens lekker genieten van die heerlijke meezingers waar je vroeger op los ging met vrienden en vriendinnen? Wij testen jullie kennis van oude, maar ook hedendaagse muziek. Twee teams strijden tegen elkaar in 3 rondes verdeelt over de feestavond. Tussen de ronden door is er tijd ingepland om te genieten van een lekker hapje of drankje.

 

Ronde 1

Er klinkt een intro van een nummer en zodra je de titel en artiest weet druk je op de rode knop. De lamp van jouw team zal aan gaan. En je geeft het goede antwoord. Zingen maar!!

Ronde 2

Op het grote scherm verschijnt de songtekst van een nummer. Zodra jouw team weet welk nummer dit is en door wie het is gezongen, druk je op de rode knop.

Ronde 3

Zing mee met de tekst totdat de muziek stopt....vul de ontbrekende regel in en verdien weer een punt. Weer een meezingfeest voor een ieder!

0 Replies to “De Hitquiz (muziekquiz)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *